Prezentare

 

 

 

Expertiză contabilă

Servicii de evidenţă contabilăConsultanţă

Consultanţă privind organizarea şi conducerea contabilităţiiServicii de personal

Consultanţă privind întocmirea dosarelor de personalExpertiză cenzorat

Verificare şi certificare a bilanţului contabilExpert Contabil
Follow me on LinkedIn follow me on facebook

Logo Daniela BarbuSă facem cunoştinţă!

Am absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti în anul 1985. Am urmat cursurile Open University Business School – Codecs, timp de trei ani. Apoi, în 1999, am obţinut Certificatul Profesional în Management.

Din 2006 sunt membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabili Autorizaţi. În 2009 am obţinut şi atestatul de Expert Fiscal.

În acest timp, am acumulat experienţă profesională.

Mai exact, am început să lucrez în domeniul privat în 1995, la Star Foods România, o companie de producţie şi distribuţie de produse alimentare. Aici, pe postul de contabil şef, am dobândit cunoştinţe în managementul producţiei, raportarea internaţională (International Accounting Standards) şi în standarde ISO.

Ulterior, am fost Accounting Manager, Manager Financiar şi Director Financiar în companii din industria farmaceutică (Sanofi – Aventis, Actavis),  restaurante de fast food (McDonald’s) şi industria auto (Auto Italia Group) – societăţi de tip leasing şi Rent a Car.

Am fost manager de proiect pentru implementarea mai multor programe de contabilitate în companiile unde am lucrat, indiferent de domeniile acestora de activitate (producţie şi distribuţie sau servicii).

Pe scurt, am o experienţă în domeniul financiar – contabil de peste 20 de ani: contabilitate, fiscalitate, analiză şi raportare financiară.

Ca să fiu întotdeauna cu informaţiile la zi, particip constant la cursuri de specialitate organizate de C.E.C.C.A.R., dar şi cursuri susţinute de reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor Publice şi ai Big 4.

Pentru mai multe detalii, vizitează paginile de Servicii şi Portofoliu.

back to top